Szolgáltatásaink

Közműépítés - közműrekonstrukció

Közműépítés - közműrekonstrukció

Az elmúlt évek tapasztalatainak köszönhetően szerteágazó tapasztalatokra tettünk szert a közmű hálózatokhoz kapcsolódó problémák komplex kezelésében, legyen szó a beruházások előkészítéséről vagy megvalósításáról.

Bővebben
Vízépítés – mélyépítés

Vízépítés – mélyépítés

Társaságunk az elmúlt években jelentős mértékben részt vesz a térségi belvíz csatornák rekonstrukciójában. Ennek kapcsán számos tapasztalatot szereztünk csatornák kotrásában, vízterelő műtárgyak építéseben, rekonstrukciójában, töltés építésben, rekonstrukcióban.

Bővebben
Ivóvíztisztítás, ivóvízvezeték építés

Ivóvíztisztítás, ivóvízvezeték építés

Szakmai felkészültségünk lehetővé teszi nagyobb városok komplett ivóvíz-hálózatának, vízvezetékrendszerének tervezését és rekonstrukcióját.

Bővebben
Magasépítés

Magasépítés

Profilunkba beletartozik óvodák, iskolák, művelődési házak, egyéb közintézmények, hivatali épületek valamint társasházak tervezése, kivitelezése, felújítása.

Bővebben
Online divízió

Online divízió

A HÉB Kft. 2007 óta képviselteti magát az online hírszolgáltatás területén, melynek legerősebb tagja az F1-Live néven indult, napjainkban Motorsport.com-ként ismert weboldal. Továbbá képviselteti magát a Motor1.com weboldalán, mely egy amerikai multinacionális vállalattal közös vállalkozás, hazánkban a legolvasottabb hírportál kategóriájában.

Bővebben
Generál kivitelezés

Generál kivitelezés

A HÉB Kft. kivitelezői tevékenysége mellett generál kivitelezői szerepben is megtalálható a hazai építőiparban. Legfőbb generál kivitelezői projektjük a Budapesten épülő, 62 lakásos Rigó utca 3 szám alatti társasház.

Bővebben

Miért minket válasszanak?

A HÉB Kft. 2006 óta kiveszi részét a hazai építőipari szegmensből.

Szakmai csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik, melynek köszönhetően a tervezéstől, a műszaki előkészítésen át egészen a kivitelezésig biztos szakmai háttérrel tudják ellátni feladatukat.

A HÉB Hungária Építő és Befektetési Kft. teljes egészében magyar tulajdonosok kezében van.

Cégünk egyik legfőbb célja, hogy munkáinak kivitelezése során 100 %-ban figyelembe vegye az ügyfél igényeket. Valljuk, hogy az a piacvezető, akinek az ügyfél az első!

Vezetőink mondták

Bárkányi Attila

„Nálunk az ügyfél az első!"

- Bárkányi Attila, ügyvezető

Bárkányi Attila

„Élhető otthonokat építünk”

- Bárkányi Attila, ügyvezető

0

Munkavállaló

0

Befejezett munka

0

Éve a piacon